FacebookTwitter

Bojanje prostora

Bojenje prostoraBojenje prostora A

Ovo je osnova svakog osvjetljavanja prostora. Koristimo Studio Due LED washere najviše kvalitete koji će Vaš prostor osvijetliti besprijekorno. Uređaji se postavljaju na dekorativne stalke koji se, ukoliko se radi o svečanom događanju, oblažu bijelim platnom kako bi se uklopili u svečani ambijent.

Ovi uređaji zbog svoje kvalitete imaju širok spektar boja i nijansi, te se u svaku boju može dodavati određena količina bijele boje, tako da nema nikakve bojazni za fotografe i snimatelje. Boje se mogu izmjenjivati prema potrebi i željama, te tijekom večeri prilagođavati rasporedu događanja. Jačina svjetla se također može podešavati ovisno o prostoru ili određenom trenutku.

Rasvjeta je tijekom cijele večeri pod stalnim nadzorom i upravljanjem od strane našeg tehničara, koji rasvjetu kontrolira ovisno o prethodnom dogovoru s Vama, o trenutnom ugođaju, rasporedu događanja, bitnim trenucima tijekom večeri, te naravno glazbi.

Uz sve navedeno, ovi uređaji imaju mogućnost strobiranja, koje se najčešće koristi u određenim trenucima poput ulaska mladenaca u salu, rezanja torte, te u slučaju raznih evenata i naravno koncerata.

Svi uređaji međusobno su povezani novom DMX tehnologijom koja omogućuje bežično spajanje uređaja, te upravljanje uređajima s jedne baze.

Podijeli

Rasvjeta za plesni podij

plesni podijplesni podij BInteligentna rasvjeta za plesni podij savršeno nadopunjava svako vjenčanje. Koriste se tzv. „moving head“ robotizirani uređaji tvrtke Coemar, koji mogu projicirati razne kombinacije uzoraka, boja i svjetlosnih efekata.

Tijekom cijele večeri njima upravlja educirani tehničar, koji ih prilagođava ugođaju i naravno glazbi, tako da svjetlosni efekti postaju jedinstven doživljaj.

Podijeli

Gobo projekcija

gobo podGobo inicijaliLaserskom izradom gobo-a (male metalne pločice) i ugradnjom u jedan od naših inteligentnih uređaja možemo ispisati Vaša imena, inicijale ili sadržaj po želji, te projicirati na zidu, plafonu ili bilo kojoj površini.

Najzanimljivije je to što je gobo projekcija fleksibilna, što znači da se uzorak može programirati tako da cijelu večer „kruži“ po prostoru, boja se može promijeniti u bilo kojem trenutku, a uzorak se može i rotirati.

Podijeli

Balončići od sapunice

Baloncici sapunicabalonciciBalončići od sapunice su najpopularniji efekt za prvi ples mladenaca, no može ukrasiti bilo koji dio Vašeg savršeno isplaniranog vjenčanja.

Koristi se kvalitetna tekućina, pa stoga nema straha od mrlja ili klizavih podova.

Podijeli

Bojanje stola mladenaca

Bojenje stolaBojanje stola mladenaca vrlo je popularno, a izvodi se tako da se rasvjeta postavi ispod stola mladenaca. Koristi se LED rasvjetna tehnologija koja ne stvara toplinu, te nema opasnosti od opeklina ili zapaljenja.

Podijeli

Svjetlosni top

svjetlosni  topSvjetlosni top koristi snop svjetla koji se usmjerava na mladence prilikom naglašavanja određenih trenutaka.

Najčešće se koristi prilikom plesanja prvog plesa, rezanja svadbene torte i sl. U tom trenutku ostala rasvjeta se lagano priguši, a svjetlosni top naglašava bitan trenutak večeri.

 

 

 

Podijeli

Dim mašina

Uređaj koji profesionalnoj rasvjeti daje jednu novu dimenziju i stvara poseban 3D efekt. Magla koju uređaj stvara omogućuje da zrake svih dinamičnih rasvjetnih tijela postanu vidljive, što na poseban način naglašava plesni podij.

 

Podijeli

Niski dim

Niski dim je najpopularniji i najtraženiji efekt za vjenčanja. Uređaj stvara gusti bijeli dim koji se zadržava nisko na tlu stvarajući dojam plesa po oblacima. Uz ovaj efekt prvi plesni koraci mladenaca postaju prizori iz bajke. Teški dim je vrlo upečatljiv efekt uz koji Vaše vjenčanje ostaje u sjećanju zauvijek.

Posebno atraktivan teški dim postaje kada se uz njega upotrijebe uređaji za osvjetljavanje plesnog podija.

Podijeli