FacebookTwitter
Print

Bojanje prostora

Posted in Usluge

Bojenje prostoraBojenje prostora A

Ovo je osnova svakog osvjetljavanja prostora. Koristimo Studio Due LED washere najviše kvalitete koji će Vaš prostor osvijetliti besprijekorno. Uređaji se postavljaju na dekorativne stalke koji se, ukoliko se radi o svečanom događanju, oblažu bijelim platnom kako bi se uklopili u svečani ambijent.

Ovi uređaji zbog svoje kvalitete imaju širok spektar boja i nijansi, te se u svaku boju može dodavati određena količina bijele boje, tako da nema nikakve bojazni za fotografe i snimatelje. Boje se mogu izmjenjivati prema potrebi i željama, te tijekom večeri prilagođavati rasporedu događanja. Jačina svjetla se također može podešavati ovisno o prostoru ili određenom trenutku.

Rasvjeta je tijekom cijele večeri pod stalnim nadzorom i upravljanjem od strane našeg tehničara, koji rasvjetu kontrolira ovisno o prethodnom dogovoru s Vama, o trenutnom ugođaju, rasporedu događanja, bitnim trenucima tijekom večeri, te naravno glazbi.

Uz sve navedeno, ovi uređaji imaju mogućnost strobiranja, koje se najčešće koristi u određenim trenucima poput ulaska mladenaca u salu, rezanja torte, te u slučaju raznih evenata i naravno koncerata.

Svi uređaji međusobno su povezani novom DMX tehnologijom koja omogućuje bežično spajanje uređaja, te upravljanje uređajima s jedne baze.

Podijeli